Vyhledávání


Famózní obrat: Mladá Boleslav - Sparta 1:2

14.03.2010 20:04

Dlouho to vypadalo na konec jedenadvacetizápasové série neporazitelnosti Sparty. Ještě čtyři minuty před koncem totiž Sparta v Mladé Boleslavi prohrávala 1:0. Famózní závěr ale všechno zvrátil.

Manažer Chovanec potvrdil, že rozčarování výkonem útočné dvojice v zápase s Kladnem bylo hlubšího rázu a Wilfried s Kadlecem zahájili zápas na lavičce. Místo nich se byl na hrotu útoku osamocený Lačný. V první půlhodině měla mírně navrch Sparta, v 8. minutě skončila zblokovaná střela Kušníra na břevně Millerovy branky. Ve 26. minutě však Mladá Boleslav, která se do té doby prakticky nedostala na dostřel sparťanské branky, šla do vedení. Jak už to bývá, trefil se hráč, který působil ve Spartě. Marek Kulič prošel celou obranou rudých a zkušeně obstřelil vyběhnuvšího gólmana Blažka.

Dlouho to vypadalo, že Boleslav se ve druhém poločasu ubrání platonickému tlaku Sparty. Nepomohl příchod Wilfried ani Kadlece. Vše se změnilo až s příchodem Ladislava Krejčího v 83. minutě. Hned o čtyři minuty později totiž posadil centr z rohového kopu přímo na hlavu Kušníra a bylo vyrovnáno. Sparta se však s bodem nespokojila a stále se hnala do útoku. Odměna přišla ve druhé minutě nastaveného času, kdy odražený míč poslal akrobaticky do sítě Sionko. Tři body putují na Letnou a doufejme, že nadšení z podařeného závěru zápasu si bojovníci v rudém přenesou do dalších zápasů. Už příští utkání v sobotu proti Olomouci (začátek v 15:45) bude nesmírně důležité a na Letné by neměl chybět žádný vyznavač rudých barev.

 Jakou známku by si zasloužili fotbalisté Sparty za výkon v Boleslavi? Hlasujte na titulní stránce www.zeleznasparta.cz.

 

FK MLADÁ BOLESLAV – AC SPARTA PRAHA 1:2 (1:0)

Branky: 26. Kulič – 87. Kušnír, 90+2. Sionko.

Rozhodčí: Královec – Kordula, Dobrovolný. ŽK: Sylvestre, Kalina, Procházka – Hoheneder, Kucka. Diváků: 4 386.

Mladá Boleslav: Miller - Kalina, Procházka, Kúdela, Hrdlička – Zahustel, Sylvestre, Opiela (74. Janíček), Poláček (90+2. Táborský) - Kulič (84. Chramosta), Mendy.

Sparta: Blažek 6,5 – Kušnír 6,5, Řepka 5, Brabec 5, Pamić 5,5 – Sionko 6, Kucka 5, Hoheneder 5,5 (84. Krejčí), Vacek 5 (62. Kadlec 5,5), Žofčák 6,5 - Lačný 5 (57. Wilfried 5,5).

Diskusní téma: Famózní obrat: Mladá Boleslav - Sparta 1:2

Datum: 14.03.2010

Vložil: Dawis

Titulek: Libor je BŮH!!! :d

Wow tady to není jak na spartaforever až další den . paráda komentář tu neni zdlouhavej a nudnej jen fakta nej tak dal Železná Sparto !! :D

Datum: 14.03.2010

Vložil: looki

Titulek: článek

sakra to je fofr! super!